Menú principal
Tenda campanya 2 seconds

Tenda campanya 2 seconds

on 28/Jun/2017 in Información, Noticias |

En la nostra última sortida d’acampada lliure vam fer nit amb una tenda 2seconds del Decathlon, d’aquestes que suposadament en res la tens muntada.

Quan anem a la muntanya a fer estada, només ens hi estem una nit, ja que a l’estar sense aigua i llum tampoc es pot allargar massa.

Les altres vegades anàvem amb l’altre tenda del Decathlon també (Arpenaz Family 4), que té més feina a l’hora de muntar. Podeu veure més detall aquí.

Aquest cop, amb la idea d’anar més ràpid tant per plantar la tenda com per recollir, vam pensar amb la 2 seconds, concretament la de tres persones.

Un cop allà, tots anàvem amb tendes d’aquest tipus, així, que avui us farem “review” dels diferents models. Comencem?

Realment és tal qual anuncien, treure-la de la bossa, i amb un parell de passos ja la tens oberta i muntada, apunt per fer-hi nit. Si vols pots clavar-hi les piquetes, però nosaltres al fer només una nit, no en vam posar.

En quant a l’espai, dir que no són molt altes, no ens hi podrem posar de peu.

Coses a tenir en compte:

2 seconds per 3 persones: A dins la tenda no hi cap un matalàs de matrimoni inflable i un altre individual. Suposem que consideren dormir 3 persones amb aïllant a terra.

Un cop col·locat el matalàs gran, ens va quedar un espai lliure d’un parell de pams (40 cm) suficient per deixar-hi la bossa de la roba, ampolla d’aigua, lot…