Menú principal
TAVASCAN FINALITZA LA TEMPORADA D’ALPÍ EL DIUMENGE 1 D’ABRIL

TAVASCAN FINALITZA LA TEMPORADA D’ALPÍ EL DIUMENGE 1 D’ABRIL

on 26/Mar/2018 in Actualidad, Noticias | 0 comments

L’Estació de Tavascan clourà la temporada d’esquí alpí aquest diumenge, 1 d’abril de 2018. Així, aquesta setmana serà la darrera en què els amants d’aquesta disciplina podran gaudir d’una neu que continua estant en bones condicions.

Les pistes porten obertes des del passat 6 de desembre de 2017 en una temporada molt positiva, tot i el mal temps que ha fet molts caps de setmana. En les properes setmanes, es farà el recompte i es donaran a conèixer les dades oficials tant d’usuaris com de forfets.

Les pistes continuaran obertes per practicar l’esquí nòrdic i les raquetes

Tot i el tancament de l’alpí, la resta d’instal·lacions i de pistes amb que compta l’Estació seguiran obertes. D’aquesta manera, fins el diumenge 15 d’abril, els usuaris podran gaudir les pistes de nòrdic, els circuits de raquetes i del Refugi.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els nous circuits inclusius.

Post a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *