Menú principal
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

LA GRAN FESTA GASTRONÒMICA DELS BANUTS EN SORT

January 14 - January 15

Amb aquest nom, es presenta una festa gastronòmica i tècnica sobre la carn de caça major, que tindrà lloc a Sort el diumenge 14 i dilluns 15 de gener del 2018.

Es tracta d’un esdeveniment que estarà estructurat en dos grans blocs, per una banda la part lúdica i festiva que tindrà lloc a l’avinguda Comtes del Pallars i que girarà al voltant d’un dinar popular a base de carn de caça que organitza l’Associació Gastronòmica La Xicoia. Durant el dinar podrem gaudir d’actuacions musicals de grups pallaresos i de la xaranga Xafarrostolls amb qui farem la Rua dels Banuts.

D’altra banda, la part tècnica inclourà ponències i debats sobre el món de la caça i la gestió dels espais naturals on es desenvolupa aquesta activitat. El dilluns 15, les jornades tècniques aniran al voltant de la cuina i comptarem amb cuiners de reconegut prestigi que ens oferiran una classe magistral sobre la seva versió dels plats tradicionals de caça. Comptarem també amb un taller d’embotits

La Gran Festa Gastronòmica dels Banuts està organitzada pel Consorci Leader Pirineus, l’Associació Gastronòmica La Xicoia i l’Ajuntament de Sort, i la idea és que esdevingui una trobada anual dels amants de la cuina de caça i de les activitats culturals pirinenques.

Tot plegat, dos dies on els cérvols, les daines i els cabirols ompliran Sort de música, gastronomia i molta festa.

Detalles

Comienza:
January 14
Finaliza:
January 15
Categoría del Evento: